Goal Setting Template

Doelen zijn dromen met een deadline

Heb jij grote dromen of maak je al jaren dezelfde goede voornemens? Gebruik dan deze gratis Goal Setting Template om je doelen stap voor stap om te zetten in een haalbaar plan.

Stel je doelen op, geef ze een deadline, deel ze op in kleinere doelen en microtaken én track je vooruitgang met deze gratis aanpasbare template.


Laat 'm niet liggen. Download jouw template nu hier!

Merci rockstar! Check je mail (of je spamfolder) voor je template

sarah-dorweiler-QeVmJxZOv3k-unsplash.jpg
 
Xx_edited.jpg

Download nu je gratis stappenplan!

En maak van jouw leven de beste tournee ooit! 🥳

 

Hey rockstar!

Investeren in jezelf hoeft niet onbetaalbaar te zijn.


Als jij je soms voelt zoals die ene Messed Up Barbie-meme (je weet wel, die ene met uitgelopen mascara, een ontplofte coupe, wazige glimlach en de tekst "me, trying to work, go to the gym, stay hydrated, save money, maintain a social life and get eight hours of sleep"), dan ben je niet alleen! 


Het leven is hectisch. Er zijn constant 1001 dingen die je onmiddellijke aandacht vereisen. En dan zijn er nog sociale media, waarop Messed Up Barbies niet thuishoren. Je leven hoort, zéker als je al een flink eind in de 20 bent zoals ik, Instagramworthy te zijn. Compleet met ultraflinke kindjes en idyllische zonsondergangen en werk dat je alleen doet wanneer je daar zin in hebt en een partner die altijd de perfecte foto’s van je maakt en sixpacks enzo. Bier of spieren. Da’s eender. 


Het leven is te kort om een Messed Up Barbie te zijn!


Ik zeg dit met alle respect voor alle Messed Up Barbies out there. We proberen er allemaal het beste van te maken en gaan er keihard voor! Maar dat is ook… best vermoeiend, niet?

Met het GRATIS Rock Your Life-stappenplan maak je van jouw leven de beste tournee ooit! Het wordt tijd om alles wat minder serieus te nemen. En wat meer te genieten van het leven. Daarvoor hoef je geen peperdure Eat Pray Love-reis te maken. Of één of andere overbetaalde life coach in te huren. Je kan ook gewoon dit simpele stappenplan volgen. 

Rock Your Life In 5 Stappen


Dit plan helpt je om


Positiever in het leven te staan

Rust te vinden in je hoofd

Jezelf en de wereld om je heen wat meer te relativeren

Los te laten

Bewuster om te springen met de tijd die je hebt op deze planeet

Xx-2.png
 
IMG_9624.jpg

Herkenbaar? I feel you! Het leven is hectisch en gaat verdacht weinig zoals je het gepland had. En dat kan héél frustrerend zijn. De stappen in het Rock Your Life-stappenplan leren je om het hoofd koel(er) te houden in onverwachte of ronduit irritante situaties die er gewoon écht even teveel aan zijn. Bovendien is dit plan gratis. Net zoals tegenslag. Dat krijg je er in het leven meestal ook gratis bij.

 

Rock Your Life In 5 Stappen

Keep calm and free your inner rockstar 🤘 

Neem het leven wat minder serieus. En maak er de beste tournee ooit van met dit nuchtere, praktische stappenplan! Download het nu. Gratis en voor niets.