Image by Allie Smith

Over t' Essence

Investeren in jezelf hoeft niet onbetaalbaar te zijn! Werk aan je zelfvertrouwen met de inspirerende content (podcasts, YouTube filmpjes, boeken enzovoort), die ik hier voor jou verzameld heb. Om het je (nog) gemakkelijker te maken, vat ik de essentie ervan nog eens samen op deze blog. In het Nederlands. Met een gezonde dosis rock 'n roll!

Meer weten? Lees de blogpost! Of kijk hieronder verder...

 
Image by Paul Hanaoka
IMG_9624_edited_edited.jpg
t' Essence-Logo-klein.png
Image by Artem Riasnianskyi
Wallet.png

Zei er iemand GRATIS?

Jawel, alles dat je op deze blog terugvindt, is in principe gratis. Ben ik volledig gek geworden? Nope! Ik weet heel goed wat het is om de hulp die je nodig hebt niet te kunnen betalen. Bovendien zijn het vaak de mensen die het financieel moeilijker hebben, die (professionele) hulp het hardst nodig hebben. Voor meer info: klik op onderstaande knop. Vind je echter dat de content op mijn blog voor jou een meerwaarde is? Dan staat het je vrij om die waarde terug te geven door een bedrag naar keuze te storten. Zo zorg je ervoor dat ik content kan blijven maken én op deze manier kan blijven aanbieden, ook aan mensen die het financieel moeilijker hebben.

Jouw tijd is belangrijk!

En dat weet ik maar al te goed. Als je geen tijd hebt om lange filmpjes te bekijken, podcastafleveringen van een uur te beluisteren of om boeken te lezen, dan begrijp ik dat volkomen! Het toffe is: ik doe deze dingen voor jou en vat de essentie voor je samen in mijn blogposts en e-boeken! In het Nederlands. Helemaal gratis. Schrijf je in via het inschrijfformulier onderaan deze pagina of via onderstaande knop en wees telkens als eerste op de hoogte van nieuwe blogposts met grave inzichten, vernieuwende denkbeelden en praktische tips die je kan toepassen in je eigen hectische leven. Bovendien krijgen alle rockstars die zich inschrijven nog veel meer leuke extra's!

Iedereen verdient een leven als een rockster!

Heb je soms het gevoel dat je leven voor jou wordt geleefd? Dat je zelf de touwtjes niet in handen hebt? En dat je dromen iets zijn voor 'later'? Dan hebben we iets gemeenschappelijk! Ik vind echter dat iedereen het nu al verdient om gelukkig te zijn. En dat iedereen recht heeft op 'psychologische hulp'. Wacht dus niet op één of andere apocalyptische breakdown, maar bouw zelf nu al aan je geluk, zelfvertrouwen en aan een positieve mindset. Laat het leven niet langer met je sollen en neem het in eigen handen met de praktische, toegankelijke en nuchtere tips op deze blog.

Herkenbaar?

I feel you! Nog niet zo lang geleden was ik zelf het schoolvoorbeeld van een Messed Up Barbie. En hoewel ik al veel vooruitgang heb geboekt, ben ik zeker niet perfect. Er zijn zo van die dagen, weet je wel... Ik heb in elk geval een grote passie ontwikkeld voor het worden van een betere versie van mezelf (OK millennial). En ga dan ook constant op zoek naar content zoals podcasts, boeken, filmpjes enzovoort die me daarbij helpen. Zónder zweverigheid. Maar met een gezonde dosis rock 'n roll! De beste content van de besten in hun vak verzamel ik dan voor jou op deze blog. Mis niets: schrijf je nu in!

Maak van jouw leven de beste tournee ooit!

Voel jij je soms ook zoals die ene Messed Up Barbie-meme? Dan ben je zeker niet alleen! Vind jij ook dat het leven veel te kort is om een Messed Up Barbie te zijn? Dan heb je helemaal gelijk! Ik help jou om jezelf en het leven wat minder serieus te nemen, om door het bos weer de bomen te zien (en omgekeerd) én om oude denkpatronen die je niet verder helpen in het leven te doorbreken! En te vervangen met vernieuwende denkbeelden, een positieve mindset, zelfvertrouwen en een leven vol rock 'n roll

 
Ontwerp zonder titel (1).png

Maak van jouw leven de beste tournee ooit!

Schrijf je hieronder in en krijg meteen het gratis Rock Your Life-stappenplan in je mailbox!

Ter info: inschrijven kost je helemaal niets!

Hey rockstar, tof om je erbij te hebben! Check je mail (of spamfolder) voor het stappenplan! 🤘