• Tess

Challenge accepted: de laatste 100 dagen

2020 is niet het jaar geworden dat we verwacht hadden. Tijd om het tij te keren! Doe mee met de 100 Dagen Challenge en sluit 2020 af zoals je de middelbare school hebt afgesloten: met 100 dagen pret! Of ontspanning. Of iets onnozel. Wat je maar wil! Lees verder voor meer info.


Het nieuwe decennium heeft wat mij betreft nogal een valse start genomen. 2020 was in mijn hoofd het jaar waarin we allemaal zouden beschikken over vliegende auto's én een persoonlijke Jarvis die het weer voorspelt, koffie zet en op basis van ons humeur de temperatuur, het licht, de muziek en de algemene gezelligheid in huis regelt. Als 8-jarige vond ik het fantastisch dat ik dat nog zou meemaken, leven in zo'n ultramoderne maatschappij waarin niemand nog iets tekort komt.

Oké, ik had/heb veel fantasie. Maar helaas is er van die ultramoderne maatschappij nog steeds geen sprake. Integendeel. We blijken als almachtige mensensoort nog altijd gemakkelijk van ons voetstuk te stoten door microscopisch kleine deeltjes zonder enige vorm van bewustzijn, laat staan een evil masterplan. Dat masterplan om de mensheid uit te roeien schrijven we dan maar toe aan Bill Gates, Trump, de Chinezen of onzichtbare lobbyisten met psychopathische neigingen en het woord 'werelddominatie' op hun vision boards.


Bovendien knijpen we nog altijd graag onze ogen en oren toe wanneer het op rassenhaat, discriminatie, vluchtelingen en bosbranden aankomt. Het is toch altijd de schuld van iemand anders, vermoedelijk die van eerder genoemde partijen. En Jarvis, want ook die heult met de vijand.

2020 is tot hiertoe dus weinig utopisch gebleken. En daar zal vermoedelijk niet veel verandering in komen. Tenzij we dat zelf bewerkstelligen natuurlijk! Laat 2020 niet meer met je sollen. Door de laatste 100 dagen van het jaar ondanks alles met een positief gevoel af te sluiten!


Doe mee met de 100 dagen challenge! Neem de laatste 100 dagen van het jaar in eigen handen door

  1. Elke dag iets te doen dat jouw 2020 tóch een beetje beter maakt (zoals een goed doel steunen, een warm bad pakken, een vriend/vriendin verrassen, een massage boeken, je haar roze te kleuren,...)

  2. Elke dag iets op te schrijven waar je dankbaar voor bent (zoals je kat, koffie, pizza, wifi, frietjes, je bed, Netflix, oordopjes,...)

Je kan meedoen op Instagram door het template van de 100 Dagen Challenge te screenshotten en te delen. Of gewoon privé, voor jezelf. Doe vooral wat voor jou goed voelt. En rock de laatste 100 dagen van 2020. Hell yeah!!


Screenshot dit en deel het op je stories:


Deze challenge werd geïnspireerd door Amy Landino's #GratefulGoodbye2020 challenge.

27 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven