Instagram inspiratie

Nee, dit is geen oproep om mij te volgen op Instagram (of Twitter of Facebook), ook al zou ik dat natuurlijk wel leuk vinden... Subtiel, niet? 


Nope, dit onderdeel van de website staat helemaal in het teken van twee Instagramaccounts die je feed en stories meteen vullen met positieve vibes zonder kapsones. Voor een positieve mindset en een gezonde dosis (zelf)relativering. Vooral dat laatste kunnen we allemaal wel gebruiken, niet?

Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar doodeerlijke posts over sporten, gelukkig zijn en je doelen nastreven, is er geen betere Instagramaccount dan die van Gudrunhespel - The Fittest You. Velen kennen Gudrun waarschijnlijk al wel. Ze is een van de populairste fitbloggers van België, psychologe, personal trainer en ondertussen ook auteur. Gudrun won de strijd met anorexia nervosa en opende onlangs haar eigen praktijk The Fittest You in Hoegaarden.

Laura Janssens is dan weer de vrouw achter de enorm populaire strips van Niet Nu Laura. Ze tekent hilarisch herkenbare cartoons over alledaagse situaties. Een gezonde dosis zelfspot, ironie en ma eih-momentjes helpen het leven te relativeren op een plezante manier. Gegarandeerd het volgen waard!

social-1834010_1920_edited_edited.png