Check%20in%20the%20book_edited.jpg

Het beste van het web

Mijn allereerste stappen in de wereld van de persoonlijke ontwikkeling zette ik, compleet onbewust, op onderstaande websites. Eigenlijk was ik op zoek naar motiverende content die me de zetel uit zou krijgen (en houden) en die me weer zou doen genieten van sport. Shia LaBeouf die JUST DO IT naar me schreeuwde, had niet bepaald het gewenste effect. Onderstaande websites wel.

Het team achter Greatist helpt je om, zoals zij het zelf omschrijven, healthy-ish door het leven te gaan. De druk om perfect te zijn - gezond, slank, sportief, gelukkig - is tegenwoordig enorm groot. Maar ‘perfect’ ziet er uiteindelijk voor iedereen anders uit. Greatist biedt wetenschappelijk onderbouwde content aan op een erg toegankelijke, leuke manier en laat daarna de keuze aan jou. It’s about feeling better by doing your thing. Ik had het niet beter kunnen zeggen.

Iedereen kent MyFitnessPal wel als de populaire foodtracker app die ook je gewicht en trainingen bijhoudt. Maar de gelijknamige blog heeft nog veel meer te bieden! Gezond en lekker eten, bewust je lichaam trainen en gemotiveerd blijven om gezond in het leven staan wordt erg gemakkelijk met deze website.

Er is niets belangrijker voor een positieve mindset en positief zelbeeld, dan een gezond lichaam. Anima Sana In Corpore Sano. Er is een reden waarom deze slogan al sinds de tweede eeuw overal blijft opduiken.

Check it out!